RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza o noua generatie de centrale de masura

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a lansat in Romania o noua generatie de centrale de masura din gama EasyLogic PM2000, adresate aplicatiilor din industrie si cladiri. Noua gama este disponibila in doua modele, PM2100 cu afisaj LED si PM2200 cu afisaj LCD, reprezentand solutia ideala pentru inlocuirea centralelor analogice.
"Prin toate produsele Schneider Electric, lansate pe piata din Romania, ne-am propus sa sprijinim companiile sa economiseasca energie si sa beneficieze de o scadere a costurilor, asigurand, in acelasi timp, o imbunatatire a sistemelor utilizate. In acest sens, noile solutii EasyLogic PM2000 reprezinta alegerea optima, din punct de vedere tehnico-economic, pentru clientii care cauta masurarea simpla, dar precisa, a parametrilor electrici esentiali si mentinerea unei retele de distributie fiabila", a declarat Marius Persinaru, Presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter