RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza o generatie revolutionara de automate programabile

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, lanseaza pe piata din Romania noua generatie de automate programabile Modicon, aducand astfel o contributie majora la revolutionarea sectorului automatizarilor industriale. Cele trei modele din noua gama, M221, M241 si M251, au fost concepute cu scopul de a fi cea mai competitiva solutie din piata, din punctul de vedere al tehnologiei si al raportului performanta - costuri. "Schneider Electric si-a propus sa aduca anul acesta o revolutie tehnologica in lumea automatizarilor industriale, lansand modele de automate programabile de ultima generatie, fara rival pe piata la acest moment. Suntem convinsi ca noua gama Modicon va reprezenta, in urmatorii ani, o gama de referinta in piata mondiala a automatizarilor de masini, prima gama de astfel de echipamente cu adevarat pregatite pentru a interactiona cu tehnologia secolului 21", a declarat Razvan Copoiu, Vicepresedintele Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter