RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC in topul celor mai sustenabile companii

Compania Schneider Electric a fost, inca o data, recunoscuta pentru angajamentul luat pentru o dezvoltare durabila prin plasarea sa pe locul 26 in topul “Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global”, top realizat de Corporate Knights si anuntat la Davos (Elvetia) pe 25 ianuarie 2012. Schneider Electric se pozitioneaza ca lider in sectorul in care activeaza si intre primele trei dintre cele opt companii franceze prezente in topul Global 100. In cea de-a opta editie a clasamentului publicat de Coporate Knights, revista canadiana ce promoveaza capitalismul ecologic, Global 100 include companii din 22 de tari si din toate sectoarele economice. Impreuna, aceste corporatii reprezinta mai mult de 3 trilioane de dolari ca cifra de afaceri si angajeaza peste 5 milioane de persoane.

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter