RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC achizitioneaza compania americana Lee Technologies

Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, anunta achizitionarea companiei Lee Technologies, un important furnizor de servicii pentru centrele de date din America de Nord. Cu sediul central in Fairfax, Virginia, Lee Technologies are peste 300 de angajati, inregistrand in 2010 vanzari de peste 140 milioane de dolari (aproximativ 104 milioane euro). Compania este specializata in oferirea de servicii specifice pentru centre de date, inclusiv centre de monitorizare permanenta, de la distanta, a operatiunilor locale pentru infrasctructuri critice. Lee Technologies are clienti din zona guvernamentala, a serviciilor financiare, telecomunicatiilor, tehnologiei informatiei si sanatatii.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter