RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER: Acord important de colaborare in domeniul fermelor solare

Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, si Soitec, furnizorul mondial numarul unu de produse inovatoare pentru industria electronica si energetica, anunta semnarea unui acord de colaborare tehnologica in domeniul fermelor solare de randament inalt. Expertiza tehnologica si industriala a companiei Soitec in domeniul semi-conductoarelor deschide calea unei revolutii tehnologice majore in productia de energie solara fotovoltaica cu concentrare inalta. Schneider Electric dispune de competenta unica in gestionarea randamentelor sistemelor solare si in conectarea lor la retelele electrice. Prin combinarea acestor doua tipuri de expertize, Soitec si Schneider Electric inzestreaza industria franceza cu o baza tehnologica solida si performanta de prim rang mondial de dezvoltare a energiei regenerabile pentru a raspunde necesitatilor energetice ale planetei. Cei doi parteneri vor propune impreuna solutii tehnologice destinate centralelor solare de inalta performanta pentru zonele foarte insorite, combinand tehnologia CPV ConcentrixTM a Soitec si solutiile integrate EcoStruxureTM ale Schneider Electric.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter