RO EN
Coșul este gol

SALAJ: Start lucrari de 23 milioane lei pentru reabilitare tronson DJ 108F

Aproape 10 km ai drumului judetean DJ 108 F, segmentul Sarmasag-Chiesd, vor beneficia in cadrul programului anual de reparatii si intretinere drumuri judetene (2019) gestionat si finantat de Consiliul judetean, de lucrari care constau in realizarea unui covor bituminos pe segmentul de drum judetean amintit.
Lucrarile au inceput pe parcursului lunii iunie a.c. si sunt prevazute a fi finalizate cel mai tarziu la inceptul lunii septembrie a.c., dupa ce pe parcursul anului trecut, lucrarile de reparatii si intretinere au presupus intretinerea acestuia cu lianti hidraulici.
Cu o valoare de peste 4.368.000 lei, finantata de la bugetul judetului, lucrarea odata finalizata va contribui direct la un acces rutier imbunatatit pentru cei peste 8500 de locuitori ai comunelor traversate de traseul drumului judetean precum si, la conectivitatea acestora cu arterele rutiere de importanta regionala: E 81 (Cluj - Satu Mare - frontiera), respectiv DJ 196 (Benesat - judetul Satu-Mare), acesta din urma, de la Benesat la limita cu judetul Satu-Mare fiind subiectul unui alt proiect de reabilitare si modernizare derulat de catre Consiliul judetean Salaj si finantat din fonduri europene. Mai mult, aceasta interventie va facilita si derularea activitatilor agricole si zootehnice ori cele de comert, predominante in zona.
Lucrarile de reparatii si intretinere - Covor bituminos pe DJ 108F, se inscriu in Programul anual de reparatii si intretinere drumuri judetene (2019) finantat si gestionat de catre Consiliul Judetean Salaj. Valoarea totala alocata acestui program este de peste 23.000.000 lei pentru anul in curs, numarand lucrari de reparatii si intretinere a aproximativ 130 km, reprezentand segmente situate pe traseele a 10 drumuri judetene de pe intreg teritoriul judetului.
Programul anual de reparatii si intretinere drumuri judetene (2019) completeaza intreventiile de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene - lucrari in cea mai mare parte a acestora finantate din fonduri europene, in cadrul unor proiecte derulate in acest sens.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter