RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Pregatire amplasament pentru noua Sala de Sport Polivalenta

In urma solutionarii unei contestatii de catre Curtea de Apel Bucuresti, Compania Nationala de Investitii va semna in cursul acestei luni contractul de executie pentru Sala de sport polivalenta care urmeaza sa fie construita in Oradea, pe amplasamentul actual al Pietei Obor. Piata Obor urmeaza sa fie mutata pe un nou amplasament pana la sfarsitul lunii iunie, in asa fel incat sa poata incepe lucrarile la Sala de Sport. Terenul pentru Sala de sport polivalenta este pus la dispozitie de Primaria Oradea, amplasamentul fiind situat in imediata vecinatate a Campusului Universitar al Universitatii Oradea.
In urmatoarele luni, consortiul care a castigat licitatia pentru proiectarea si executia salii de sport va lucra la realizarea proiectului tehnic, va depune documentatiile pentru obtinerea avizelor necesare, inclusiv pe cel de la Autoritatea Aeronautica, iar daca nu vor fi probleme, cel mai probabil in vara acestui an se va finaliza proiectul tehnic, urmand sa inceapa lucrarile. In paralel, Administratia Domeniului Public va incepe de la sfarsitul lunii februarie lucrarile de amenajare a noii Piete Obor, care vor fi executate de firma Trameco, amplasamentul de 8,3 hectare fiind vizavi de cartierul Europa, peste soseaua de centura. In patru luni de la emiterea ordinului de lucrari, acestea ar urma sa fie gata, in asa fel incat, incepand cu 1 iulie 2018, piata sa functioneze pe noul amplasament.
Pana la finalul acestui an, Primaria Oradea si constructorul vor finaliza studiul de fezabilitate pentru parcarile, accesele si amenajarile exterioare aferente Salii de sport, lucrari ce vor costa aproximativ 3 milioane de euro. Lucrarile la parcari si accese se vor realiza la jumatatea anului 2019, in asa fel incat pana la finalizarea Salii de Sport Polivalente, si acestea sa fie gata.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter