RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Lucrarile la Parcul Sportiv Salca III sunt in plina desfasurare

In vecinatatea parcurilor Salca I si Salca II, a Centrului de Afaceri Trade Center si a hipermarketului Lotus Center, sunt in curs de desfasurare lucrarile la proiectulul "Amenajare Parc Sportiv Salca III", investitie de aproape 4 milioane de lei. Amenajat pe un teren viran, folosit anterior pentru depozitarea molozului rezultat din demolari, Parcul Sportiv Salca III va oferi posibilitati pentru desfasurarea unor activitati sportive si de agrement, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor. Parcul va avea si o functie de recreere, activitatile sportive desfasurandu-se intr-un spatiu verde protector, plantat cu arbori, arbusti si garduri vii.
Avand o suprafata de 13.000 mp, parcul va fi prevazut cu trei terenuri de tenis, doua terenuri de baschet, un teren de minifotbal, trei terenuri destinate tenisului de masa, iar ca functiuni anexe se propune un acces carosabil cu parcare, un foisor, doua pergole, trei tribune, grupuri sanitare, vestiare, un spatiu tehnic pentru asigurarea utilitatilor, precum si un mini-bufet.
Lucrarile la Parcul Sportiv Salca III au fost demarate la sfarsitul lunii iunie 2017 si, conform datelor prevazute in proiect, vor fi definitivate la sase luni de la incepere. Pana in prezent, lucrarile de inlaturare a stratului vegetal, sapaturile in vederea aducerii la cota si nivelarea terenului au fost realizate intr-un procent de 95%. Imprejmuirea terenurilor de sport este, de asemenea, aproape de finalizare, stalpii perimetrali si separatorii fiind deja montati. Platforma de parcare, a carei suprafata este de 900 mp, este finalizata in procent de 50%. Din aceasta suprafata, 860 mp reprezinta aria carosabila pana la limita de proprietate, iar 40 mp suprafata de racord cu str. Meiului, dinspre care se va face accesul principal in parc. Au fost, de asemenea, executate fundatiile stalpilor de sustinere pentru gradene, vestiare, foisor si pergole, precum si cele pentru stalpii ornamentali, pe care vor fi montate corpurile de iluminat cu lampi cu vapori de sodium. Se lucreaza la montarea instalatiei electrice si racordarea apei de la reteaua existenta pana la vestiare.
Lucrarile de amenajare a Parcului Sportiv Salca III au fost proiectate de Pro-Arh Oradea si sunt in curs de executare de catre asocierea formata din firmele Abed Nego Com si Sport Arena. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost emis in data de 27.06.2017, valoarea contractului fiind de 3.664.361,89 lei (fara TVA).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter