RO EN
Coșul este gol

MLPDA a virat peste 134 milioane de euro catre beneficiarii programelor europene

In perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020, Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA) a efectuat plati pentru proiectele derulate din fonduri europene, prin programele coordonate de minister, in valoare totala de peste 134 de milioane de euro.
Astfel, prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, au fost efectuate plati de 115 milioane de euro (cu 10,4 milioane de euro mai mult fata de perioada similara din anul 2019).
Prin Programul Operational Capacitate Administrativa (POCA) 2014-2020, au fost virate in conturile beneficiarilor 3,9 milioane de euro (cu 500.000 de euro mai mult fata de perioada 1 ianuarie - 31 martie 2019).
Prin toate Programele de Cooperare Teritoriala Europeana (PCTE) 2014-2020, gestionate de MLPDA, au fost platite 15,4 milioane de euro (cu 6,3 milioane de euro mai mult fata de perioada similara din 2019).
Situatia platilor poate fi consultata aici.
Avand in vedere instituirea starii de urgenta la nivel national, in contextul necesitatii prevenirii raspandirii infectiilor COVID-19, chiar daca o parte dintre angajatii MLPDA isi desfasoara activitatea in regim de telemunca, la nivelul tuturor autoritatilor de management au fost luate masurile necesare pentru a continua intr-un ritm accelerat implementarea proiectelor, astfel incat pentru toate programele europene coordonate de minister sa continue platile catre beneficiari, respectiv catre firmele implicate in derularea proiectelor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter