RO EN
Coșul este gol

METATOOLS: Tirul Ridgid, in valoare de 1 milion de dolari, la Ploiesti

METATOOLS în parteneriat cu RIDGID TOOL Europe, parte a concernului american EMERSON, va organiza pe data de 16 martie 2015, incepand cu ora 10.00, la sediul din Ploiesti, str. Poligonului nr. 2, a doua editie a evenimentului demonstrativ “Ridgid Innovation Roadshow”, dupa ce in anul 2010, camionul a incantat ploiestenii cu designul sau inovator.
Dupa o calatorie inceputa in Emiratele Arabe Unite, ce va debuta in Europa pe data de 13 martie, profesionstii romani din domeniul instalatiilor, din domeniul petrochimiei, din domeniul energiei electrice sau din domeniul constructiilor vor avea ocazia sa testeze si sa se familiarizeze cu cele mai inovatoare produse Ridgid. Inainte de a poposi in Romania, tirul de un milion de dolari va face o oprire in Qatar, urmand ca prima locatie din Romania a camionului Ridgid sa fie la sediul Metatools din Ploiesti.
 
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter