RO EN
Coșul este gol

MCA: Directorul general al firmei participa la competitia „Antreprenorul anului”

Omul de afaceri Ciprian Oprea, director general al producatorului de usi de garaj MCA Grup, cu o prezenta de 16 ani în piata, a intrat in competitia nationala „Antreprenorul Anului 2014”, adusa in Romania, in premiera in acest an, de Ernst & Young.
Concursul face parte din programul derulat de Ernst & Young la nivel mondial, care isi propune sa-i premieze pe cei mai inovatori si de succes antreprenori din lume. Omul de afaceri care va fi desemnat, in urma jurizarii, invingator al competitiei nationale, pe 12 noiembrie 2014, va reprezenta Romania la editia internationala din iunie 2015, la Monte Carlo. 
La eveniment vor participa antreprenorii selectati din fiecare din cele 50 de tari inscrise in program. Candidatii finali ai fiecarei tari vor fi evaluati de un juriu international, format din detinatori ai titlului EOY (Entrepreneur of the Year / Antreprenorul Anului) din anii anteriori si lideri de business din intreaga lume, in cadrul unor interviuri si pe baza unor studii de caz.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter