RO EN
Coșul este gol

MCA: Firma a livrat grilajele metalice pentru Mega Image Concept Store

MCA Grup Romania, cel mai important producator de usi de garaj de pe piata locala, a furnizat grilajele metalice care servesc parcarea subterana de 100 de locuri a noului supermarket Mega Image Concept Store, din Bucuresti.
Magazinul de 1.600 mp situat vis-a-vis de Piata Gemeni a fost finalizat intr-un timp-record de doar cateva luni. Mega Image a achizitionat pentru parcarea subterana a noii sale unitati 4 grilaje metalice cu tuburi drepte. Acestea pot fi actionate atat manual, cat si electric din telecomanda sau din intrerupatoare cu cheie.
Grilajele metalice tip rulou sunt sisteme de inchidere folosite cu precadere la magazine din centre comerciale si vitrine stradale, unde este nevoie atat de siguranta, cat si de transparenta. Grilajele MCA se pot comanda in diverse variante: cu tuburi ondulate sau drepte, cu profile pline, perforate sau cu plexiglass, la preturi ce pornesc de la 100 euro/mp si variaza in functie de accesorizari si model.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici!
 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter