RO EN
Coșul este gol

CC a autorizat preluarea companiilor GTG de către CARR Holdings Limited

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactiile prin care CARR Holdings Limited, domnul Fadi Rida si domnul Mihai Stanescu preiau impreuna companiile din cadrul grupului Global Technical Group: Global Technical Systems, Global Technical Services, Global Operation Center si GTS Global Intelligence, si, indirect, subsidiarele acestora. CARR Holdings Limited este o companie de tip holding din grupul Abris, care este un fond de investitii, prezent pe piata din Romania prin diferite companii care desfasoara activitati in mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deseurilor, sectorul produselor igienico-sanitare etc.
Companiile din grupul Global Technical Group au ca domenii principale de activitate lucrari de instalatii electrice, activitati de realizare a soft-ului la comanda si furnizare de servicii privind sistemele/centrele de securitate. Ca urmare a evaluarii efectelor acestor tranzactii, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunile propuse nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurential normal.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter