RO EN
Coșul este gol

BSTDB realoca 900 milioane euro pentru finantarea industriilor afectate de criza

In aceste momente dificile, BSTDB saluta eforturile pe care statele noastre membre le depun pentru a impiedica raspandirea coronavirusului si a reduce impactul negativ pe care acesta il are asupra vietilor oamenilor, societatilor si asupra activitatii economice.
BSTDB se angajeaza sa depuna toate eforturile pentru a-si sprijini in continuare clientii si tarile membre. Banca intentioneaza sa isi reorienteze finantarea de aproximativ 900 de milioane EURO, planificata pentru noi operatiuni in 2020, pentru a ajuta sectoarele si industriile cele mai afectate in criza provocata de infectia COVID-19.
In conditiile actuale critice si a schimbarilor de perceptie a pietei privind riscurile si lichiditatea, Banca va continua sa ajute intreprinderile mici si mijlocii, cel mai vulnerabil segment de companii, si sa ofere sprijinul de care tarile membre si intreprinderile noastre au nevoie. Vom oferi asistenta tehnica suplimentara clientilor afectati pentru a facilita pregatirea proiectelor, inclusiv planuri de afaceri, studii de fezabilitate, evaluari ale impactului asupra mediului etc.
Banca se va concentra pe asistenta acordata municipalitatilor, companiilor de productie, de utilitati si a celor farmaceutice care se afla in prima linie a luptei impotriva COVID- 19.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter