RO EN
Coșul este gol

BOSCH: Cu Skil ti-ai gasit norocul!

Skil, marca de scule electrice a concernului german Robert Bosch, si lantul de magazine Praktiker, au lansat in luna octombrie o noua campanie - «Cu Skil ti-ai gasit norocul!». Promotia Skil, desfasurata intre 1 - 23 octombrie, are loc in 19 orase si presupune premierea tuturor achizitiilor de scule electrice de mesterit Skil efectuate in ziua in care echipa Skil este la locatia Praktiker. Cadourile oferite de Skil constau in seturi de 3 scule electrice, polizoare unghiulare de 2000 W, ciocane rotopercutoare de 550 W, masini de gaurit cu percutie de 710 W, ferastraie verticale de 500 W, slefuitoare cu vibratii de 200 W, polizoare unghiulare de 600 W si multe alte premii.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter