RO EN
Coșul este gol

ARAD: Consiliul Judetean cauta proiectanti pentru Cetatile Soimos si Siria

Consiliul Judetean Arad va scoate din nou la licitatie realizarea proiectului tehnic pentru Cetatile Soimos si Siria. Este a treia oara cand Consiliul Judetean incearca sa gaseasca arhitecti interesati sa realizeze proiectul celor doua cetati. Valoarea totala a proiectului tehnic pentru ambele obiective este de 1,7 milioane fara TVA.
„Spuneam zilele trecute ca gasim cu foarte mare greutate arhitecti interesati sa participe la procedurile de achizitie publica, si asta ingreuneaza investitiile. In ce priveste cele doua cetati, la prima procedura, in februarie 2017, nu s-a prezentat nimeni. Am repetat-o, in cursul anului 2017, iar atunci operatorul economic participant la licitatie a refuzat sa raspunda solicitarilor de clarificari transmise de comisia de evaluare, deci in conditiile legii procedura a fost anulata. Acum, incercam a treia oara sa gasim o firma de proiectare care sa ne dea solutia referitoare la cetati, pentru ca in baza ei sa putem accesa fondurile necesare renovarii” - a declarat presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca.
Presedintele Consiliului Judetean face un apel public la arhitectii interesati sa proiecteze cele doua cetati pentru a-si depune oferta pentru servicii de proiectare, cercetare si intocmirea documentatiilor tehnico-economice. Procedura va fi lansata in luna aprilie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter