RO EN
Coșul este gol

ANAP: Conferinta la nivel inalt in materie de achizitii publice - 4 aprilie 2019

In contextul detinerii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) impreuna cu Comisia Europeana, organizeaza pe 4 aprilie a.c., la Bucuresti, ”Conferinta la nivel inalt in materie de achizitii publice”.
In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate principalele realizari ale actualei Comisii Europene, precum si directiile de urmat in materia achizitiilor publice in mandatul viitoarei Comisii.
Unul dintre principalele momente in cadrul evenimentului va fi promovarea proiectelor de succes ale Statelor Membre a caror finantare a fost asigurata din fonduri europene. Cu aceasta ocazie va fi organizata festivitatea de decernare a premiului ”Procura+”. Totodata, vor fi evidentiate atat obiectivele strategice viitoare in materia achizitiilor publice cat si modelele de bune practici pentru atingerea unor obiective ambitioase.
Evenimentul se va desfasura la Palatul Parlamentului, Sala A.I.Cuza, incepand cu ora 9.30, iar accesul participantilor in cladire se va realiza prin latura din Calea 13 Septembrie a Palatului Parlamentului (intrarea A1). Persoanele acreditate in urma inregistrarii vor putea avea acces la eveniment numai pe baza ecusonului inmanat de organizatori.
Din ratiuni legate de politica de securitate, este necesar sa va prezentati pentru formalitatile de acces, cu cel putin o ora inainte de inceperea evenimentului, respectiv incepand cu ora 8.30 a.m., la intrarea A1. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter