RO EN
Coșul este gol

AM POR a dat spre consultare publica ghidul solicitantului pentru iluminatul public

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat in data de 06/12/2017 spre consultare publica, „Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelurilor de proiecte avand titlul POR/2017/3/3.1/C/1/BI, POR/2017/3/3.1/C/1/7 REGIUNI si POR/2017/3/3.1/C/1/ITI, Axa prioritara 3, Prioritatea de Investitii 3.1, Operatiunea C - Iluminat Public, apeluri dedicate celor 8 regiuni de dezvoltare, inclusiv zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii".
Observatiile si propunerile pot fi transmise, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 13/12/2017.
Obiectivul specific al acestei axe prioritare il reprezinta cresterea eficientei energetice in iluminatul public. Prioritatea de investitie 3.1, Operatiunea C - iluminat public, va sprijini activitati/actiuni specifice realizarii de investitii pentru scaderea consumului de energie primara in iluminatul public. Valoarea finantarii nerambursabile acordate este de minimum 100 000 euro si maximum 5 000 0000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data lansarii apelului de proiecte. Aceste plafoane se aplica valorii eligibile a finantarii nerambursabile.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter