RO EN
Coșul este gol

AHK: Simpozion in cadrul delegatiei - Eficienta energetica in industrie

„Energia cea mai pretioasa este cea economisita” a fost sintagma sub care s-a desfasurat simpozionul „Eficienta energetica in industrie” organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) la hotel Intercontinental din Bucuresti in data de 22 septembrie 2015.
Evenimentul a fost deschis de catre domnul Sebastian Metz, Directorul Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane si de domnul Sebastian Gromig, seful sectiei Economice a Ambasadei Germaniei la Bucuresti.
Reprezentantii ANRE, prezenti la eveniment, au prezentat noutatile legislative in domeniu, impactul eficientei energetice in industria romaneasca si masurile care au fost intreprinse in acest domeniu. De asemenea, reprezentantii ANRE au descris conceptul contractarii de tip ESCO prevazut pentru Romania.
Mare interes in randul publicului au starnit si prezentarile celorlalti vorbitori romani: doamna Oana Dicu, Sustainable Development, Climate Change and Institutional Affairs Manager, Holcim Romania SA; domnul Andrei Ioanes, Electrical Planner al fabricii Robert Bosch din Jucu si domnul Johannes Becker de la Becker Consult.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter