RO EN
Coșul este gol

ADAMA a vandut toate apartamentele din cadrul Copou Bellevue Iasi

Luna septembrie aduce o dubla reusita pentru ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi, detinut de dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama. Compania anunta vanzarea ultimelor apartamente disponibile in cadrul celei de-a treia faze de dezvoltare, precum si obtinerea distinctiei Highly Commended la etapa europeana a bine-cunoscutei competitii International Property Awards.
Dupa ce anul trecut in septembrie lucrarile de constructie pentru ultima faza de dezvoltare din cadrul Copou Bellevue au fost finalizate, ansamblul rezidential incepe toamna cu epuizarea stocului de apartamente. De altfel, proiectul s-a bucurat de un real succes de piata, 75% dintre unitati fiind vandute inca din faza de constructie.
Ultimele apartamente vandute sunt apartamentele de 3 camere, Fin de Siécle, amplasate la etajul al cincilea, noii proprietari beneficiind, pe langa finisaje de top, si de o priveliste deosebita asupra Iasiului. Unitatile au o suprafata utila de 90,5 mp, avand inclusa si o terasa generoasa.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter