RO EN
Coșul este gol

SAINT-GOBAIN este partener oficial al Summit-ului COP21

Provocarile globale cu care ne confruntam astazi, cauzate de schimbarile climatice, presupun o responsabilitate asumata si actiuni colective ale guvernelor, companiilor, organizatiilor internationale precum si ale societatii. Acesta este motivul pentru care companiilor li se impune o pozitie verticala in implementarea masurilor pe care oamenii de stiinta de top le considera necesare – limitarea incalzirii globale la +2°C, precum si alte metode pe care guvernele nationale isi doresc sa le utilizeze.
In luna mai, la Paris, a avut loc o mobilizare fara precedent a 25 de rețele de business din intreaga lume, reprezentand peste 6,5 milioane de companii din peste 130 de tari, care s-au angajat, in cadrul Business&Climate Summit, sa conduca eficient tranzitia catre o economie cu un consum scazut de carbon si adaptabila schimbarilor climatice. Liderii companiilor de top au facut o serie de apeluri catre politicienii din intreaga lume pentru adoptarea mai multor actiuni privind schimbarile climatice si pentru introducerea politicilor de mediu. Toate acestea se doresc a fi realizate in cadrul COP21 (Conference of Parties) din 30 noiembrie - 14 decembrie, cel mai mare eveniment de afaceri, ce va crea o oportunitate de neegalat pentru consolidarea inovatiei in mediul de afaceri si pentru a oferi suport tarilor cu o economie ecologica in curs de dezvoltare.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter