RO EN
Coșul este gol

SINIAT: Investitii de 40.000 de euro pentru educatia elevilor

Peste 100 de elevi de la colegii tehnice din toata tara si-au dezvoltat abilitatile practice si capacitatea de a lucra in echipa, in cadrul programului anual de instruire tehnica “Micul Montator”, initiat de catre Siniat Romania.
Derulat impreuna cu Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din Bucuresti, “Micul Montator” consta intr-un concurs interjudetean la care participa liceeni din clasele a XI-a si a XII-a, care urmeaza un profil tehnic. Incepand cu anul 2012 si pana in prezent, opt colegii din Bucuresti, Constanta, Sibiu, Iasi si Macin s-au inscris in program la fiecare editie. Concursul se desfasoara pe echipe, acestea fiind formate din cate doi elevi, si consta intr-o proba practica si una scrisa. Totodata, an de an, elevii au ocazia de a vedea concret procesul de productie a placilor de gips-carton, la fabrica Siniat din Bucuresti.
“Suntem bucurosi sa ne reintalnim cu participantii la concurs pe santierele unde se monteaza gips-carton. Usurinta cu care acesti tineri isi pot gasi un loc de munca imediat dupa absolvire este un avantaj semnificativ pentru ei si o mare bucurie pentru noi. Dorim sa continuam acest program, ca numarul de elevi participanti sa creasca progresiv si sa primim inscrieri de la cat mai multe licee de profil din tara”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat Romania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter