RO EN
Coșul este gol

SONAE SIERRA: Urmatoarea investitie in Romania ar putea fi Adora Mall - Craiova

Dezvoltatorul portughez Sonae Sierra va finaliza, in luna septembrie 2016, constructia centrului comercial ParkLake Plaza, ce se afla in executie in cartierul Titan al Capitalei si care va absorbi o investitie totala de 180 milioane de euro. Urmatorul proiect ce ar putea fi demarat de companie dupa inaugurarea ParkLake Plaza este reprezentat de Adora Mall din Craiova, insa reprezentantii dezvoltatorului nu au precizat mai multe detalii referitoare la aceasta investitie. "In prezent, ne concentram pe finalizarea cu bine a ParkLake Plaza. Apoi, poate ne vom orienta spre proiectul din Craiova, dar inca nu am stabilit nimic la nivel de grup. Este visul meu sa vad acel proiect finalizat", a declarat Ingo Nissen, directorul general al Sonae Sierra in Romania.
Centrul comercial Adora Mall a fost anuntat inca din anul 2008, cand dezvoltatorii anuntau o investitie de 140 milioane de euro. Compania a fost nevoita sa amane proiectul, la stadiul de fundatie. Reluarea lucrarilor a mai fost anuntata o data, in 2012, insa, la finele anului, pe santierul de pe strada Caracal nu incepusera lucrarile, in pofida faptului ca pe placuta afisata termenul de executie (martie 2012 - martie 2014) fusese cu mult depasit.
In ceea ce priveste santierul din apropierea parcului Titan, structura de rezistenta a acestuia a fost finalizata aproape integral, in prezent lucrandu-se, in paralel, la instalatiile electrice si sanitare, la sistemele de ventilatii, montarea scarilor rulante si ascensoarelor, precum si la finisaje si, partial, la fatada estica. Potrivit lui Ingo Nissen, in aceasta perioada pe santier sunt prezenti circa 600-700 de muncitori pe zi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter