RO EN
Coșul este gol

SKANSKA: Peste 47 milioane de euro pentru corpul B al Green Court Bucharest

Skanska a anuntat vanzarea cladirii B din cadrul complexului Green Court Bucharest. Tranzactia, in valoare de aproximativ 47 milioane de euro, se va finaliza pe parcursul trimestrului in curs. Conform informatiilor oficiale, imobilul va fi preluat de Globalworth Realestate Investments, care este deja proprietarul corpului A al aceluiasi ansamblu de cladiri de birouri. Suprafata inchiriabila a cladirii B este de 18.600 mp, peste 80% din spatiile disponibile fiind deja contractate de firme importante precum Sanofi Romania, Adecco Romania, Carrefour Romania, Colgate Palmolive Romania si RINF Outsourcing Solutions.
 
***
Green Court Bucharest este prima investitie a Skanska in Romania, complexul fiind compus din trei corpuri de cladire, cu o suprafata totala de 54.500 mp. Ansamblul va fi certificat in sistem LEED Gold din punct de vedere al sustenabilitatii. In prezent, compania suedeza a demarat un nou proiect in zona de vest a Capitalei, prin achizitia unui teren de 20.000 mp pe bd. Iuliu Maniu, unde va fi construit un alt complex de birouri. In 2014, Skanska Construction Romania a realizat o cifra de afaceri de 88,13 milioane de lei, cu 42% mai mare in raport cu anul precedent. Informatii suplimentare, la www.skanska.ro
   

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter