RO EN
Coșul este gol

OCTAGON construieste a doua cladire a complexului Hermes Business Campus

Compania Octagon Contracting & Engineering, specializata in executia de constructii civile si geotehnice, a inceput constructia celei de-a doua cladiri din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus, dezvoltat de grupul belgian Atenor in Bucuresti, pe B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7. Valoarea lucrarilor contractate de Octagon este de 6,2 milioane de euro, cuantunul total al investitiei in proiectul din Pipera fiind de 150 milioane de euro. Complexul este dezvoltat in trei etape, iar in actuala faza (a doua) Octagon va executa infrastructura, constand in realizarea de pereti mulati D 800, piloti forati D 1.000 si D 1.500, radier, grinda de coronament si suprastructura cladirii C. "Lucrarile au inceput in luna septembrie a.c., iar acum suntem in etapa de realizare a fundatiilor speciale", a declarat Alexandros Ignatiadis, cofondator si actionar al Octagon. In iulie 2014 compania a finalizat si prima faza a proiectului (cladirea B), obiectiv cu o suprafata de 37.000 mp (4S+8E+E tehnic) care a fost inchiriat in totalitate.
Lucrarile la ansamblul de birouri Hermes Business Campus au fost initiate in anul 2010 si, la finalizare, va avea o suprafata inchiriabila de 78.000 mp si 14 niveluri, dintre care patru subterane. Serviciile de arhitectura si proiectare au fost asigurate de societatea B23T International Architectural Services.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter