RO EN
Coșul este gol

GLOBALWORTH: Energie electrica din surse regenerabile pentru 16 cladiri de birouri

Incepand cu luna iulie 2021 toate cele 16 cladiri de birouri din portofoliul Globalworth Romania folosesc integral energie electrica verde, produsa din surse regenerabile. Compania detine 16 birouri incadrate in clasa „A” in Bucuresti, inchiriate catre 210 companii internationale, lidere in industriile in care activeaza, creand astfel cea mai mare comunitate de business din Romania. Incepand cu al treilea trimestru al anului 2021, Globalworth seteaza noi standarde in materie de well-being si sustenabilitate prin utilizarea energiei generate din surse verzi, cum ar fi centralele de hidroelectricitate sau fermele eoliene si solare.
„Dezvoltarea durabila a stat la baza drumului nostru spre a deveni una dintre cele mai relevante companii imobiliare din Europa Centrala si de Est si principalul investitor de birouri din Romania. In acest proces de devenire, investitiile si crearea unor spatii imobiliare durabile si ecologice de inalta calitate, in care oamenii si companiile sa poata prospera, au devenit un punct central de actiune - atat pentru noi, cat si pentru comunitatile din care facem parte. In plus fata de initiativele noastre, toate cele 16 cladiri de birouri de clasa „A” din Romania sunt acum alimentate exclusiv cu energie verde, ceea ce ne permite sa reducem semnificativ amprenta de carbon si sa contribuim la limitarea emisiilor de CO2”, spune Stamatis Sapkas - Deputy Chief Investment Officer la Globalworth.
Globalworth detine, de asemenea, 22 de cladiri de birouri si retail in Polonia, cu o suprafata inchiriabila de peste 600.000 mp. De la inceputul anului, toate proprietatile poloneze folosesc 100% energie verde din surse regenerabile.
Accesul la energie curata, fiabila si durabila devine un domeniu din ce in ce mai important pentru noi toti, intrucat ne straduim sa indeplinim obiectivele stabilite pentru adoptarea energiei verde si respectarea eficientei energetice. Urgenta actiunilor climatice, determinata de necesitatea realizarii unor emisii nete zero pana la mijlocul secolului, necesita eforturi semnificative de atenuare a tuturor companiilor.
Globalworth va continua sa analizeze impactul pe termen lung pe care portofoliul sau il are asupra mediului, precum si modul in care isi desfasoara operatiunile si procesele, inclusiv consumul de energie si amprenta emisiilor de gaze cu efect de sera.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter