RO EN
Coșul este gol

CTP isi extinde echipa si o recruteaza pe Sorina Florescu ca Head of Marketing

CTP Romania, cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii industriale si logistice, isi consolideaza echipa de management, pentru a raspunde cat mai bine noilor provocari datorate extinderii si diversificarii activitatii companiei pe plan local. Astfel, incepand cu luna noiembrie, Sorina Florescu va coordona toate initiativele de marketing ale CTP Romania, din pozitia de Head of Marketing.
“Sunt mandra de rezultatele exceptionale pe care echipa CTP Romania le-a obtinut in acest an. Ne-am extins portofoliul si am adaugat pe harta noastra noi orase, in puncte strategice pentru clientii nostri, si am semnat contracte importante cu chiriasi de top. Un alt motiv de mandrie este ca, in 2021, echipa noastra a crescut cu 25%”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP Romania. „Ii uram bun venit Sorinei in echipa noastra de Parkmakers si suntem convinsi ca impreuna putem sa fim si mai performanti in dezvoltarea proiectelor noastre”, a adaugat Ana Dumitrache.
Fost jurnalist si cu background in relatii publice (PR), Sorina Florescu are peste 13 ani de experienta in piata imobiliara si a ocupat mai multe pozitii in departamentele de marketing ale companiilor de consultanta CBRE si Colliers International. De asemenea, Sorina a colaborat si cu fondul de investitii CA Immo.
“Pentru mine este un privilegiu sa fac parte din echipa unei companii de talia CTP Romania si sa ma implic – alaturi de Ana Dumitrache, Claudia Lazarica, Commercial Representative, si de echipa noastra de marketing – in dezvoltarea brandului si a imaginii CTP pe plan local. Mai ales acum, cand traim vremuri atat de provocatoare si interesante pentru tot ce inseamna sectorul industrial si logistic”, a declarat Sorina Florescu, Head of Marketing, CTP Romania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter