RO EN
Coșul este gol

ATENOR: Activitatea din Europa Centrala contribuie cu 75% la rezultatele financiare

Grupul belgian Atenor - ce are in proprietate, in Romania, complexul de birouri Hermes Business Campus (HBC) - Bucuresti, cu o suprafata de 73.180 mp, ce include trei imobile care sunt complet ocupate de chiriasi - a anuntat recent ca a incheiat anul 2017 cu a cincea majorare anuala consecutiva a rezultatului financiar net. „Transpusa in cifre, performanta pe care am atins-o in exercitiul financiar 2017 poate fi rezumata astfel: un rezultat net consolidat de 22,18 milioane de euro (+8,8%), cu un profit pe actiune de 4,07 euro; circa 800.000 de metri patrati ce reprezinta suprafata imobilelor aflate in dezvoltare; 18 proiecte administrate in 11 orase din sase tari distincte. Rezultatele au fost generate de vanzarea a trei cladiri din cadrul proiectului Vaci Greens - Budapesta, precum si de veniturile din inchirierea cladirilor HBC - Bucuresti. De altfel, activitatea din Europa Centrala contribuie cu 75% la rezultatele financiare. In plus, am continuat constructia si promovarea mai multor proiecte rezidentiale si, pentru a spori gradul de expunere pe plan international, am achizitionat noi proiecte in Luxemburg, Budapesta si Bucuresti si am initiat altele (de la zero) in regiunea Parisului si in Varsovia. Totusi, Atenor se focalizeaza si asupra pietei din Belgia, mai ales in Bruxelles, in complexul de locuinte Canal District si in zona denumita European Quarter”, a declarat Stéphan Sonneville, CEO al Atenor.
Data fiind nesiguranta inerenta afacerilor ce presupun dezvoltarea imobiliara, pentru 2018 managementul Atenor aplica o strategie precauta, bazandu-se insa pe fructificarea avantajelor aduse de diversificarea activitatii internationale. Informatii suplimentare, la www.atenor.be

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter