RO EN
Coșul este gol

PeliPartners a asistat Scallier in achizitia unui nou parc comercial in Timisoara

PeliPartners a asistat dezvoltatorul polonez Scallier in tranzactia prin care acesta a achizitionat de la grupul Oasis, pe calea unui transfer de afacere, un proiect de retail in Timisoara pe care il va opera sub brandul „FunShop Park”.
„Ne bucuram ca am fost implicati in aceasta tranzactie si ca suntem alaturi de Scallier in procesul de extindere a retelei de parcuri comerciale in Romania. Sectorul de retail este in continua crestere si dezvoltare”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.
„Conceptul introdus de Scallier pe piata romaneasca presupune integrarea unor spatii moderne care sa deserveasca o gama variata de clienti. Proiectul pe care il pregatim pentru Timisoara isi propune sa revitalizeze zona de retail si sa impuna standarde noi care sa corespunda nevoilor reale ale clientilor”, a declarat Adrian Aleman, Director de Dezvoltare pentru Scallier Romania.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Francisc Peli (Managing Partner) si le-a inclus pe Alexandra Ionita (Senior Associate) si Antonia Nica (Associate).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter