RO EN
Coșul este gol

MIPE suplimenteaza cu 241 milioane euro granturile IMM pentru capitalul de lucru

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene va suplimenta cu 241 milioane euro valoarea fondurilor alocate pentru acordarea granturilor pentru capital de lucru (masura 2). Astfel, valoarea totala a sumei pentru acordarea granturilor pentru capital de lucru va ajunge la 785 milioane euro.
„Facem eforturi constante pentru ca toate IMM-urile care au depus proiecte in cadrul masurii 2 sa fie finantate. Primul pas a fost aprobarea prelungirii schemei de finantare de catre Comisia Europeana. Le multumim antreprenorilor romani pentru sprijin si incredere!”, a declarat Corina Atanasiu, secretar de stat in MIPE.
Reamintim ca MIPE asigura aceste fonduri prin intermediul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, granturile fiind acordate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului. Tot prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020 sunt finantate si microgranturile pentru IMM-uri (masura 1), fondurile alocate fiind de 100 milioane euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter