RO EN
Coșul este gol

POIM: Solicitare de rambursare pentru fonduri de peste 65 milioane de euro

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare a transmis Autoritatii de Certificare din Ministerul Finantelor Publice doua declaratii de cheltuieli in valoare de 65,19 milioane euro.
Prima declaratie are o valoare totala 55,3 milioane euro, dintre care 47,05 milioane euro din Fondul de Coeziune. Cea de-a doua declaratie are o valoare eligibila totala de 9,83 milioane euro, dintre care 8,29 milioane euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Astfel, sumele eligibile pentru a fi solicitate spre rambursare Comisiei reprezinta 65,19 milioane euro.
Sumele reprezinta cheltuieli eligibile efectuate din fonduri europene in cadrul proiectelor de transport, mediu si energie.
Programul Operational Infrastructura Mare beneficiaza de o alocare de 10,84 miliarde euro, din care 6,93 miliarde prin Fondul de Coeziune si 2,28 miliarde Prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, la care se adauga o cofinantare totala de cca. 1,63 miliarde euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter