RO EN
Coșul este gol

MMPS: Somajul tehnic a costat statul roman 700 milioane de lei in luna martie

Pentru plata celor 600.000 de indemnizatii de somaj tehnic aferente perioadei 16-31 martie 2020, statul roman a platit, in total, 700 de milioane de lei prin intermediul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale (MMPS).
"Putin peste o luna mi-a luat ca sa pun pe picioare, de la idee, la reglementare, la pregatirea si urmarirea administratiei sa isi faca treaba, pana la efectuarea platilor pentru peste 600.000 de persoane beneficiare ale somajului tehnic platit de stat, in total 700 de milioane de lei pe luna martie. De la zero. 1 luna! Intr-o perioada de criza. Experienta de management unica, traita intens. Pana la rezultat. Sunt putine tari UE care au reglementat, mobilizat administratia si facut plati de la inceputul crizei pana in prezent", a scris Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe pagina sa de Facebook.
Din cele 600.000 de cereri de plata, cele mai multe solicitari au venit din municipiul Bucuresti (circa 100.000), dar si din judetele Cluj, Iasi, Brasov, Hunedoara si Prahova.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter