RO EN
Coșul este gol

MDLPA propune standarde de cost pentru investitiile in constructiile de retele

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei a supus consultarii publice ordinul comun cu Ministerul Energiei privind standardele de cost pentru retelele de gaze ce vor fi dezvoltate cu fonduri din Programul National de Investitii „Anghel Saligny” – anunta Cseke Attila.
Dupa publicarea standardelor de cost vizand retelele de apa, canalizare si drumuri, ministrul dezvoltarii a semnat un ordin comun cu ministrul energiei privind costurile maxime aplicabile dezvoltarii retelelor de gaze.
Cseke Attila a subliniat: standardul de cost pentru retelele de gaze este acelasi cu cel aprobat pentru investitiile din fonduri europene: cel mult 6.400 euro/gospodarie existenta la momentul depunerii solicitarii de finantare. Standardul de cost se actualizeaza anual, folosind indicatori statistici diseminati de Institutul National de Statistica si se publica pe site-ul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei.
Actul normativ este in consultare publica si poate intra in vigoare in cel mult 30 de zile de la adoptarea actului normativ privind programul „Anghel Saligny”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter