RO EN
Coșul este gol

Gabriela Firea: Noi recomandari de lucru pentru santierele Municipalitatii

Santierele aflate in administratia Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) au fost redeschise inca de la 1 aprilie, dupa o perioada de aproape doua saptamani in care nu s-a lucrat si in contextul in care nu s-a inregistrat niciun caz de contaminare cu coronavirus in randul muncitorilor, a spus Gabriela Firea, Primarul Capitalei, intr-o interventie ieri la Antena 3.
Edilul a formulat, cu acest prilej, o serie de recormandari privind desfasurarea in conditii optime a activitatii pe santiere.
"Trebuie ca muncitorii sa limiteze plimbarile in afara santierului, la magazine alimentare sau la farmacii. Sa-si aduca pachete de acasa. Firmele si companiile municipale care raspund de aceste santiere ar trebui sa asigure, pe cat posibil, masa de pranz", a spus Gabriela Firea.
Primarul a mai facut apel la firmele care organizeaza santiere sa asigure transportul muncitorilor cu autobuze dezinfectate.
Printre proiectele la care s-a reluat lucrul se afla atat marile santiere publice ale Capitalei, precum constructia liniilor de tramvai, Pasajul Doamna Ghica si Strapungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, cat si lucrarile mai mici, cum sunt cele la sali de sport, creste, gradinite sau proiectele de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter