RO EN
Coșul este gol

Emil Boc: Primaria va publica o lista cu firmele care nu isi respecta contractele

Primaria municipiului Cluj-Napoca va publica, pe site-ul sau, o lista a firmelor care isi incalca obligatiile contractuale in proiectele atribuite de administratie, a spus primarul Emil Boc, intr-o conferinta de presa.
"Am promis si o sa fac o prezentare publica, pe site-ul primariei, a firmelor care isi incalca obligatiile contractuale si trecem la reziliere. Sunt mai multe categorii de contracte: cu firme care sunt in termen, cu firme care sunt in prelungire de termene cu penalitati de intarziere, dar care nu indepliesc conditiile de reziliere, si firme pentru care am trecut deja la rezilierea contractelor, asa-numita «Lista a rusinii», cum o numesc eu", a declarat Emil Boc.
Printre companiile pe care primarul a spus ca le va include pe aceasta lista este Rheinbrucke SRL - Timisoara, care are mai multe contracte in derulare cu primaria Cluj-Napoca si pentru care inregistreaza intarzieri in executie de pana la 297 de zile, sau Ceconi Cluj-Napoca, societate careia deja i-au fost aplicate penalitati de intarziere.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter