RO EN
The cart is empty

HARSCO Infrastructure a fuzionat cu un grup american si va functiona ca Hunnebeck

Compania Harsco Infarstructure Romania a devenit parte a grupului Brand Energy & Infrastructure Services, cu sediul in Kennesaw (Georgia, SUA) si functioneaza, din data de 4 iulie 2014, sub numele Hünnebeck Romania. Este reluata, astfel, traditia companiei germane, activa pe piata echipamentelor pentru constructii din anul 1929. "Noua denumire se leaga de brandul german Hünnebeck, care se bucura de o puternica recunoastere pe piata si ne permite, totodata, sa ne prezentam ca o filiala cu drepturi depline a corporatiei Brand Energy & Infrastructure Services", a explicat Mircea Albutiu, director general al Hunnebeck Romania.
Brand Energy & Infrastructure Services este lider in furnizarea de servicii de specialitate pentru piata de energie, pentru cea industriala si de infrastructura din intreaga lume. Compania are peste 300 de filiale in 32 de tari si peste 24.000 de angajati.
Alaturi de filiala din Romania, subsidiarele din Europa de Nord si de Est (Germania, Austria, Polonia si Rusia) s-au reintors la brandul Hünnebeck. Structura companiei si persoanele de contact din cadrul acesteia raman neschimbate.
Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, cifra de afaceri a Hünnebeck Romania (Harsco Infrastructure) s-a stabilizat, anul trecut, la 25,5 milioane de lei (aproape 6 milioane de euro). Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter