RO EN
The cart is empty

Opinii despre piata de materiale pentru constructii - Elpreco SA

Dan Caprioara, director general al Elpreco SA: "Evolutia galopanta a pietei materialelor de constructii din ultimii ani va cunoaste, in 2009, o temperare atat in volum, cat si in valoare, inscriindu-se totusi pe un trend pozitiv. Datorita nevoii inca foarte mari de locuinte nou construite si a proiectelor nationale de dezvoltare a infrastructurii, pentru anul acesta estimam o crestere de aproximativ 10% a segmentului constructiilor, in scadere usoara comparativ cu majorarile din perioada 2007-2008, de 25% - 30%.
 
Dat fiind atat caracterul de sezonalitate al lucrarilor in constructiilor, cat si incertitudinile economico-financiare pe care le parcurgem, in 2009 am inceput ceva mai lent decat in perioada similara a anului trecut, insa din luna martie a.c. activitatea a reintrat in normal. Dispunem in acest moment de aparatura si tehnologii moderne, gratie investitiilor efectuate in ultimii ani, a caror valoare depaseste 30 milioane de euro. Pentru perioada urmatoare sumele alocate vizeaza strict lucrari de intretinere si reparatii. In primul trimestru din 2009 am realizat o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, valoare similara celei din perioada corespondenta a anului trecut. In 2009 mizam pe o sporire a nivelului veniturilor de 10% fata de sfarsitul lui 2008, cand acesta a fost de 40 milioane de euro".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter