RO EN
The cart is empty

HOLCIM: Bogdan Dobre este noul director al diviziei de agregate si betoane

Bogdan Dobre (43 de ani) va coordona afacerile diviziei de agregate si betoane din cadrul Holcim Romania, urmand a-l succeda in functie pe Anastas Dimovski, care isi va continua cariera in cadrul grupului Holcim. Noul director face parte din managementul companiei inca din anul 2000 si a ocupat anterior pozitia de director national de vanzari al diviziei de ciment. Bogdan Dobre a absolvit Facultatea de Chimie Organica din cadrul Universitatii Bucuresti, detine un atestat in Executive MBA la Universitatea Tiffin (SUA) si a imbinat, pe parcursul carierei sale, experienta acumulata ca inginer tehnolog cu cea dobandita in domeniul vanzarilor in diverse industrii.
 
Bogdan Dobre, director al diviziei de betoane si agregate in cadrul Holcim Romania: "Ultimii ani au reprezentat o perioada de realizari, in pofida crizei financiare, in care ne-am concentrat, in principal, pe orientarea catre nevoile clientilor si pe flexibilitatea in identificarea celor mai bune solutii pentru acestia. Voi pastra aceasta strategie si in cadrul diviziei de betoane si agregate, utilizand experienta pe care am acumulat-o in ultimii zece ani pe piata cimentului".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter