RO EN
The cart is empty

CELCO: BCA Megaterm Plus & IZOMINERAL este cel mai subtire zid nZEB

In prezent, rezistenta mecanica si stabilitatea cladirilor multietajate reprezinta caracteristici date de cadrele de beton - stalpi, grinzi si noduri. Datorita acestei abordari ingineresti si arhitecturale moderne, a devenit posibila constructia de case unifamiliale si multifamiliale folosind zidarie usoara din beton celular autoclavizat (BCA). Blocurile de BCA fabricate de Celco sunt mai usoare, mai rezistente si mai eficiente din punct de vedere energetic. Acestea sunt disponibile in sase variante distincte – de la blocuri cu o mare rezistenta la compresiune pana la modele cu o rezistenta termica superioara - apte pentru a satisface cele mai exigente solicitari ale beneficiarilor. Toate solutiile promovate de Celco sunt ignifuge, ecologice si realizate din materii prime naturale, fiind fabricate cu responsabilitate, pentru a garanta cele mai inalte caracteristici de performanta.
 
Rezistenta termica de 4,14 m²K/W
Atunci cand spatiul pe care se doreste amplasarea constructiei este limitat, gestionarea corecta a fiecarui centimetru disponibil este foarte importanta. De asemenea, o atentie deosebita trebuie acordata puntilor termice, de grosimea zidului depinzand in mod direct performantele de termoizolare. Celco a dezvoltat un sistem ingenios, ce permite realizarea celui mai subtire zid realizat in Romania care respecta cerintele impuse de sistemul nZEB (cladiri cu un consum energetic aproape nul). Acesta are o grosime de numai de 30 cm si intruneste cerintele directivelor europene de eficienta energetica si pe cele stipulate in Legea nr. 372/2005, ce transpune in legislatia nationala prevederile EPBD. Sistemul este format din blocurile de BCA Megaterm Plus, cu o conductivitate termica de 0,09 W/mK ± 0,01  W/mK la o latime de 20 cm, ce asigura reducerea cu pana la 80% a puntilor termice, precum si o izolare fonica de 40 dB – 52,5 dB. Peste acestea care se instaleaza izolatia minerala Izomineral, care mai adauga doar 10 cm la grosimea totala zidului. Produsul are o conductivitate termica de 0,05 W/mK si o rezistenta la compresiune de minimum 0,4 N/mm2, contribuind in mod activ inclusiv la eliminarea riscului de aparitie a fenomenului de condens. Conform masuratorilor realizate in laborator, constructia astfel realizata are o rezistenta termica R = 4,14 m²K/W.
{adauga_php file=formular.php}

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter