RO EN
The cart is empty

PIATRAONLINE va construi un nou showroom, de 1.000 mp

Compania Rock Star Construct, ce detine brandul PiatraOnline, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari, a achizitionat un teren de 2.600 mp in vederea extinderii spatiului de depozitare din Bucuresti. Compania a platit jumatate de milion de euro pentru lotul situat in Sectorul 1 al Capitalei.
"Prin intermediul acestei achizitii se doreste extinderea spatiului de logistica si imbunatatirea timpului de incarcare/ descarcare si livrare. In vara acestui an urmeaza sa construim un showroom exterior de aproape 1.000 mp, dar si sa cream un departament operational prin marirea echipei", a declarat Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner al PiatraOnline.
Investitia are ca scop cresterea spatiului de stocare cu pana la 60%, ceea ce va crea premise optime pentru extinderea gamelor de produse din portofoliul companiei, in special pentru amenajari exterioare. Noul departament operational va avea rolul de a gestiona intreaga activitate de pe noul spatiu logistic.
Showroom-ul companiei este situat pe Aleea Teisani nr. 137 A, din zona de nord a Capitalei.
Conform estimarilor companiei, cifra de afaceri a Rock Star Construct ar urma sa creasca cu 40% in acest an fata de nivelul de 5 milioane de euro realizat in 2016 (+30% fata de 2015).
Membra a Marble Institute of America, PiatraOnline detine, din 2013, cel mai mare showroom specializat din tara noastra, la Bucuresti, avand o suprafata de 1.000 mp si o gama completa si variata de materiale naturale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter