RO EN
The cart is empty

BAUMIX: Piata specifica a revenit la nivelul anului 2007

In luna aprilie a.c., compania Baumix a inregistrat o majorare cu 30% a volumului de vanzari, fata de luna precedenta. Dupa un inceput de an mai dificil, marcat de o reticenta a clientilor in a investi in constructii sau lucrari de amenajare, reprezentantii firmei apreciaza ca trendul de crestere a volumelor se va mentine si in lunile viitoare. In primul trimestru din 2010, piata materialelor de constructii a scazut cu 30% fata de intervalul similar din 2009.
Principala cauza a diminuarii vanzarilor a fost lipsa proiectelor noi in 2009, care ar fi generat venituri si la inceputul acestui an. In acest sens, primul trimestru din 2009 a beneficiat de proiectele incepute in 2008, astfel incat nu a fost atat de afectat de criza din domeniul constructiilor. “In acest moment, piata specifica a revenit la nivelul lui 2007, luna aprilie a.c. marcand chiar o depasire a lunii similare din 2007 si suntem increzatori intr-o evolutie pozitiva continua. Pentru anul curent, ne propunem mentinerea volumului vanzarilor la nivelul din 2009,” a declarat Razvan Bobe, director in cadrul companiei Baumix.
Strategia societatii se bazeaza pe doua directii importante, respectiv: reducerea costurilor si adaptarea ofertei de produse la conditiile de piata si la nevoile clientilor. “In ceea ce priveste optimizarea costurilor, cel mai important pas a fost relocarea fabricii de la Gherla, intr-un sediu propriu, anexat unitatii din Ploiesti, care a dus la o scadere semnificativa a costurilor adiacente de tip chirie, transport, costuri pentru stocuri, de regie etc. Im perioada urmatoare, politica noastra de preturi ramane una flexibila, cele doua game de produse - gama economica Primus si gama profesionala Baumix- adresandu-ne tuturor tipurilor de clienti” a precizat Razvan Bobe. Informatii suplimentare, la www.baumix.ro



 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter