RO EN
The cart is empty

ARMSTRONG: Stabilizare a afacerilor in primul trimestru

Compania americana Armstrong World Industries, unul dintre cei mai importanti producatori de pardoseli, tavane si mobilier din lemn din lume, a anuntat o stabilizare a vanzarilor in primele trei luni ale acestui an, in comparatie cu perioada similara din 2009. Astfel, veniturile societatii au insumat 658,9 milioane USD, fiind consemnata o usoara depreciere de 1% fata de nivelul de anul trecut. "Reducerile semnificative ale costurilor operationale au compensat impactul negativ al scaderii vanzarilor in primul trimestru, in contextul in care conditiile economice s-au mai ameliorat. Ratele declinurilor pe pietele rezidentiale si comerciale s-au moderat, ceea ce reprezinta o realitate care creeaza premise pozitive in vederea unei cresteri a afacerilor in 2010", se arata in cel mai recent raport financiar al grupului. Din punct de vedere al structurii vanzarilor, pe segmentul de pardoseli elastice compania a anuntat venituri nete de 232,6 milioane USD, in scadere cu 3,5% fata de nivelul de 241,2 milioane USD, consemnat in perioada ianuarie - martie din 2009. In ceea ce priveste sectorul de pardoseli din lemn s-au inregistrat vanzari de 124,3 milioane USD (cu 2% mai mult fata de anul anterior), iar in domeniul produselor pentru constructii s-au livrat materiale in valoare de 267,9 milioane USD.
Armstrong desfasoara activitati si pe piata din Romania, unde comercializeaza sisteme de pardoseli pentru aplicatii rezidentiale si industriale, furnizand, totodata, diverse solutii pentru tavane. De asemenea, concernul este reprezentat pe plan local si de subsidiara Armacell, specializata in comercializarea sistemelor de izolatii pentru tevi. Informatii suplimentare, la www.armstrong.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter