RO EN
The cart is empty

BAUMIX: Mentinerea afacerilor la nivelul de 36 milioane de lei

Compania Baumix vizeaza pentru acest an mentinerea veniturilor la nivelul lui 2009, cand a inregistrat o cifra de afaceri de peste 36 milioane de lei. “In acest an am reușit sa ținem sub control cheltuielile și sa ne eficientizam la maximum activitatea, prin relocarea fabricii de la Gherla și cresterea randamentului proceselor. In primele trei trimestre ale anului, piata materialelor de constructii s-a depreciat cu circa 30%-40% fata de anul 2009 pe fondul scaderii semnificative a volumului de lucrari pentru cladirile rezidentiale. Astfel, piata materialelor de constructii a fost afectata de lipsa obiectivelor noi din domeniul imobiliar, dar si a ritmului lent de implementare a proiectelor administratiei publice centrale si locale (prima casa, reabilitarea termica etc.). In acest moment este greu de estimat cand va reveni pe un trend ascendent piata materialelor de constructii, in conditiile in care aceasta depinde de evolutia economiei per ansamblu. Ne asteptam insa ca anul viitor scaderea sa incetineasca treptat, ajungand pana la o stagnare”, a declarat Augustin Russu, director general al societatii.
Investitii in extinderea capacitatilor de productie
Firma a alocat fonduri importante pentru extinderea fabricii din Ploiesti, in prezent avand sase linii de productie la aceasta facilitate, cu o capacitate de productie de 35.000 tone / luna. In fabrica de la Ploiesti au fost realizate in acest an investitii in sisteme de purificare a aerului, tehnici de optimizare a productiei, precum si investitii in personal. De asemenea, s-au alocat fonduri pentru realizarea infrastructurii, prin extinderea suprafetelor de depozitare pentru materii prime si produse finite si ale rampelor de incarcare-descarcare. “Pentru 2011, pregatim un program amplu in ceea ce priveste reabilitarea termica, un subiect de interes la acest moment in contextul cresterii costurilor de intretinere, care sa vina in ajutorul asociatiilor de locatari”, a precizat oficialul Baumix. Informatii suplimentare, la www.baumix.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter