RO EN
The cart is empty

ARMSTRONG: Mentinere a volumului de vanzari in 2010

Compania Armstrong World Industries, lider mondial in productia de pardoseli, tavane si mobilier de lemn, a inregistrat, anul trecut, vanzari de 2,7 miliarde USD, in scadere cu 20,6% fata de 2008, fiind confirmate estimarile initiale ale repezentantilor firmei. Pentru acest an, in contextul in care climatul macroeconomic international va fi marcat tot de declinul din ultima perioada, oficialii Armstrong previzioneaza venituri cuprinse intre 2,65 miliarde USD si 2,85 miliarde USD. Raportat la ultimul trimestru din 2009, concernul a realizat un volum de vanzari de 653 milioane USD, in scadere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada din 2008 (708,4 milioane USD). Astfel, in intervalul octombrie - decembrie 2009, pe segmentul de pardoseli elastice compania a anuntat venituri de 237,6 milioane USD (fata de 246,6 milioane USD, in 2008). In ceea ce priveste sectorul de pardoseli din lemn s-au inregistrat vanzari de 124,5 milioane USD (cu 3% mai putin fata de anul anterior), iar in domeniul produselor pentru constructii s-au livrat materiale in valoare de 260 milioane USD.
Compania Armstrong desfasoara activitati si pe piata din Romania, unde comercializeaza sisteme de pardoseli pentru aplicatii rezidentiale si industriale, furnizand, totodata, diverse solutii pentru tavane. Informatii suplimentare, la www.armstrong.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter