RO EN
The cart is empty

Cseke Attila: Simplificam si digitalizam gestionarea programelor de investitii

Ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, Cseke Attila, anunta lansarea unei aplicatii prin intermediul careia operatiunile necesare implementarii programelor de investitii gestionate de MDLPA vor putea fi derulate si electronic. Aplicatia va permite, in prima etapa, gestionarea investitiilor PNDL. De exemplu, aplicatia va permite primariilor sa incarce cererile de plata ale facturilor in aplicatie, nemaifiind necesara trimiterea cererilor in format fizic, pe hartie. „Este o masura de simplificare a procedurilor, o debirocratizare a sistemului de finantari pentru investitiile comunitatilor locale. Pe viitor vom include si alte programe de investitii in aceasta aplicatie”, a subliniat ministrul Cseke Attila.
De astazi, aplicatia poate fi accesata de catre unitatile administrativ-teritoriale care au in derulare investitii finantate prin PNDL. Beneficiarii inregistrati vor avea posibilitatea sa transmita in format electronic documentele aferente programelor, semnate electronic (prin completarea online a unor formulare electronice), sa primeasca numar de inregistrare si sa urmareasca stadiul acestora. In acest sens, beneficiarii programelor de investitii au fost notificati de catre MDLPA in vederea inregistrarii si utilizarii aplicatiei electronice.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter