RO EN
The cart is empty

TRANSELECTRICA: Primul sistem de monitorizare on-line a unei statii electrice

CNTEE Transelectrica si Nova Industrial lanseaza in premiera internationala, primul sistem complex de monitorizare on-line a starii unei statii electrice, sistem de conceptie si realizare 100% romaneasca Sistemul EMCSIT dezvoltat in perioada 2010 - 2011 de Nova Industrial SA pentru CNTEE Transelectrica in statia electrica de transformare 400/110 kV Dârste, Brasov reprezinta primul sistem complex de monitorizare on-line si diagnoza a starii tehice a tuturor echipamentelor primare dintr-o statie electrica de inalta tensiune din Romania (si printre primele pe plan international), si are ca obiectiv cresterea sigurantei in functionare, supravegherea in timp real si de la distanta a starii tehnice a retelei electrice de transport a energiei electrice, prevenirea incidentelor si avariilor grave care pot afecta grav infrastructura critica nationala, reducerea costurilor de mentenanta, etc. Sistemul EMCSIT este un proiect pilot care poate furniza in timp real, on-line, centralizat, informatii complete despre starea tuturor echipamentelor primare dintr-o statie electrica (transformatoare de putere, bobine de reactanta shunt, intreruptoare, separatoare, transformatoare de curent si de tensiune, descarcatoare). Sistemul de monitorizare EMCSIT din statia de 400/110 kV Dârste este parte a unui proiect-pilot al CNTEE Transelectrica, pentru o retea inteligenta SMART GRIDS dedicata monitorizarii on-line si diagnosticarii statiilor electrice din Reteaua Nationala de Transport a Energiei Electrice.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter