RO EN
The cart is empty

PARCHET: Perchezitii la firme suspectate de evaziune de 10 milioane de euro

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari in doua cauze avand ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
In cursul zilei de azi, 12 ianuarie  2016, pe baza autorizatiilor emise de catre instanta, sub coordonarea procurorilor, ofiteri ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, impreuna cu politisti din cadrul inspectoratelor judetene de politie si lucratori ai Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale, efectueaza 14 de perchezitii pe raza judetelor Caras-Severin, Mehedinti, Olt, Timis si Teleorman, fiind vizate sediile sociale si punctele de lucru ale unor societati comerciale, precum si domiciliile si locuintele unor persoane fizice.
Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent a rezultat ca, in perioada 2007 - 2014, reprezentantii mai multor societati comerciale din judetul Caras-Severin, ce desfasoara activitati in domeniul constructiilor, au inregistrat in contabilitate facturi fiscale care atestau efectuarea unor tranzactii comerciale fictive, realizate prin intermediul unor societati, unele fiind de tip „fantoma”, in scopul diminuarii obligatiilor de plata catre bugetul consolidat al statului, creandu-se astfel un prejudiciu estimat de peste 3 milioane de euro.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter