RO EN
The cart is empty

APMCR a finalizat proiectul de Calificari Profesionale pentru Eficienta Energetica

Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, impreuna cu partenerul national-Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor si doi parteneri transnationali- T.e.s.F si Formedil-Ente Nazionale per la Formazione e l’Addestramento Professionale, anunta incheierea proiectului ”PROEFICIEN - Calificari Profesionale pentru Eficienta Energetica”, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, demarat in data de 2 mai 2014.
Obiectivul general al proiectului l-a constituit cresterea participarii la formarea profesionala continua din partea lucratorilor slab calificati sau necalificati angajati in sectorul constructiilor/materialelor pentru constructii, prin calificarea sau recalificarea acestora in ocupatii relevante pentru sectorul izolatiei termice a cladirilor.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter