RO EN
The cart is empty

MECRMA: Schimburi comerciane Romano-Belaruse de peste 90 milioane USD

La 11 mai 2016 au avut loc la Minsk, in Republica Belarus, lucrarile celei de a II-a sesiuni a Comisiei Interguvernamentale romano-belaruse de cooperare economica, prezidata de Vlad Vasiliu, secretar de stat pentru comert exterior in Ministerul roman al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, impreuna cu Elena Kupchina, ministru adjunct al afacerilor externe in Ministerul belarus al Afacerilor Externe.
Comisia Mixta a fost precedata de reuniuni ale expertilor din ambele tari, in cadrul carora au fost analizate stadiul cooperarii si oportunitatile de dezvoltare a potentialului economic si comercial insuficient explorat. Au fost convenite proiecte noi in domenii de interes comun, precum: industrie, intreprinderi mici si mijlocii, camere de comert, agricultura, cooperare stiintifica si tehnica, cooperare interregional.
Concluziile si proiectele identificate de experti au fost sintetizate intr-un Protocol pe care cei doi co-Presedinti l-au semnat la finalul sesiunii plenare din 11 mai 2016.
In marja Comisiei Mixte, in dimineata zilei de 11 mai 2016, s-a desfasurat, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Republicii Belarus, un Forum Economic Romano-Belarus avand ca obiective intarirea relatiilor de afaceri si crearea unui cadru propice contactelor directe intre firme din Romania si Republica Belarus.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter