RO EN
The cart is empty

LINDAB ROMANIA a lansat campania "Toata lumea stie de reducerile de la Lindab"

Lindab Romania a lansat campania „Toata lumea stie de reducerile de la Lindab”. Campania promoveaza, intr-un stil plin de umor, reducerile de pana la 25% la sistemele complete de invelitori pentru acoperis Nordic 400 si Lindab Roca, impreuna cu jgheaburi si burlane, si se desfasoara in perioada 1 – 20 iunie 2011. Campania va rula pe TV, mediul online si radio, atat la nivel central, cat si local. Rolul principal in spotul video ii apartine actorului Cristi Martin. “Am ales o abordare bazata pe umor, pornind de la ideea ca reducerile de la Lindab sunt atat de atragatoare, incat devin imposibil de ignorat. Iar transpunerea intr-o nota casnica vine mai aproape de clientii nostri. Ne-a placut intotdeauna sa mergem pe abordari neconventionale, iesite din tipare, care sa reflecte personalitatea Lindab. Iar campania de fata, multumita conceptului si carismei iesite din comun a lui Cristi Martin, este una dintre cele mai indraznete si mai interesante, asa cum ne-am dorit sa fie”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter